•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 70,-
 •  
  Chat live met ons.

Werken bij Beef&Steak

Team Beef&Steak

ONLINE MARKETING MANAGER

Word jij onderdeel van ons succes?

Beef&Steak is de grootste online slager van Nederland. Al ruim 12 jaar zijn wij voorloper als het gaat om de online verkoop van de mooiste en lekkerste vleesproducten van over de hele wereld. Op Kiyoh krijgen wij uit 16.000 beoordelingen maar liefst een 9.5 van onze klanten. En toch denken we dat het nog beter kan! Om onze leidende positie verder uit te breiden, zijn wij op zoek naar een online marketing manager. Ben jij degene die ons team komt versterken?

De uitdaging
Het afgelopen jaar is de markt voor online vlees enorm gegroeid. Lekker koken en BBQ-en is nog nooit zo populair geweest. Wij inspireren onze klanten iedere dag via de vele online kanalen. Om deze kanalen verder te verbeteren én als een geoliede machine met elkaar te laten werken, zoeken wij een online marketing manager die dit proces kan managen.

Wat doe je als Online Marketing Manager?

Nieuwe website
De ontwikkeling van een nieuwe website is een van de hoofdtaken. Je leidt het gehele proces van ideegeneratie tot realisatie. Uiteraard is SEO daarbij een belangrijk onderdeel. Je stuurt hierbij bureaus aan daar waar nodig. En nadat de website opgeleverd is, ben je natuurlijk niet klaar. Door continue optimalisaties zorg je er voor dat onze klanten terug blijven komen en dat de website steeds beter past bij hun customer journeys.

Campagnemanagement
Gedurende het jaar lopen er meerdere campagnes, die bijvoorbeeld inspringen op het seizoen. Op basis van een door jou opgesteld online marketingplan bepaal je de campagnes. Vervolgens zorg je er voor dat deze worden vertaald naar alle kanalen. Hierin stel je concrete doelen en stuur je de bureaus aan die ons helpen.

Social Media en nieuwsbrief
Naast campagnes heeft Beef & Steak continue social media uitingen. Jij bent verantwoordelijk voor dit proces. Je stuurt de fotografen en andere contentmakers aan. Je werkt samen met onze bureaus om alle social media kanalen perfect synchroon te laten lopen en je ontwikkelt een social media kalender. Je stelt de wekelijkse nieuwsbrief op en zorgt dat ook deze verder geoptimaliseerd wordt.

Analyseren
In samenwerking met een extern bureau zorg je er voor dat het advertentiebudget zo goed mogelijk ingezet wordt. Je houdt je bezig met AB-testing en het continu verbeteren van de inzet. Op basis van wat je ziet, bepaal je doelen voor de komende periodes om op die manier de ROI te laten groeien. Je kijkt naar de verkopen en helpt ook mee bij het optimaliseren van het assortiment.

Wat vragen wij?
afgeronde HBO-opleiding en relevante ervaring
Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré)
Goede beheersing Microsoft Office 365, Magento en Adobe Photoshop
Een communicatief vaardige teamplayer
Affiniteit met koken en/of bbq-en is een pré
Oog voor conversie gerichte content en analytisch vermogen

Wat bieden wij?
Marktconform salaris op basis van ervaring
Goede pensioenregeling
Mogelijkheden om veel thuis te werken
Ruimte om je eigen creativiteit te kunnen gebruiken
Veel uitdagingen in een turbulente markt
Flinke personeelskorting op ons assortiment

En natuurlijk de mogelijkheid om écht impact te hebben in een zeer snel groeiend e-commerce bedrijf!

Lijkt het je wat?


Wij kijken er naar uit om je beter te leren kennen. Stuur je CV en motivatiemail naar matthijs@beefensteak.nl. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature kun je ook bellen naar 0172-577147.

Soort dienstverband: Fulltime


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

MAGAZIJNMEDEWERKER (24-40 uur per week)

Word jij onderdeel van ons succes?

Beef&Steak is de grootste online slager van Nederland. Al ruim 12 jaar zijn wij voorloper als het gaat om de online verkoop van de mooiste en lekkerste vleesproducten van over de hele wereld. Op Kiyoh krijgen wij uit 16.000 beoordelingen maar liefst een 9.5 van onze klanten. En toch denken we dat het nog beter kan! Om onze leidende positie verder uit te breiden, zijn wij op zoek naar versterking in ons magazijn. Ben jij degene die ons team komt versterken?


Wat doe je als Magazijnmedewerker?

De belangrijkste taken voor de magazijnmedewerker is ervoor te zorgen dat dagelijks alle bestellingen netjes de deur uit gaan. Iedere dag zorg jij er samen met je team voor dat alles pakketten op tijd klaar staan om te worden opgehaald door de transporteur. De verpakkingen moeten dus klaar staan, de bestellingen moeten worden gecontroleerd en de juiste bestelling moet aan de juiste ontvanger verzonden worden. Nauwkeurig werken is dus heel erg belangrijk. Als alle pakketten klaar zijn, beginnen we met z'n allen aan de bestellingen voor de volgende dag of we gaan de voorraad weer aanvullen. Producten moeten dus worden uitgewogen, gesorteerd en weer op zijn plaats worden gezet zodat de orderpickers weer van start kunnen.

De magazijn mederwerker helpt ook mee om alles in en om het magazijn netjes te houden. Ook het buitenterrein dient er altijd verzorgd uit te zien omdat wij dagelijks ook klanten ontvangen die hun bestelling komen ophalen. Deze klanten moeten ook netjes te woord worden gestaan en worden geholpen. Een verzorgd uiterlijk en een net voorkomen hoort er dus ook bij. Het aanvullen van alle non-food stellingen is ook één van de taken die je als magazijnmedewerker hebt. Als je in het bezit bent van een heftruckrijbewijs is dat ook zeker meegenomen. Al met al dus een zeer afwisselende en uitdagende functie!

Wat vragen wij?
Iemand die graag de handjes uit de mouwen steekt
Uitstekende beheersing Nederlandse taal (Engels is een pré)
Een communicatief vaardige teamplayer
Affiniteit met koken en/of bbq-en is een pré
Nauwkeurig kunnen werken
Ook beschikbaar op zaterdag (in roulatie)

Wat bieden wij?
Marktconform salaris
Goede pensioenregeling
Ruimte om je eigen creativiteit te kunnen gebruiken
Veel uitdagingen in een turbulente markt
Flinke personeelskorting op ons assortiment

Lijkt het je wat?


Wij kijken er naar uit om je beter te leren kennen. Stuur je motivatiemail naar matthijs@beefensteak.nl. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature kun je ook bellen naar 0172-577147.

Soort dienstverband: 24-40 uur per week


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.