•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Verzenden en retourneren

Verzenden & retourneren

  

We verpakken iedere bestelling met de grootste zorg zodat alles in perfecte conditie aankomt. Je hebt verschillende bezorgmogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Als je online vlees bestelt wil je dat alles op tijd komt en in de conditie die je verwacht. Onze pakketten worden via Foodnetwerk verzonden; een dienst van PostNL. PostNL heeft deze speciale dienst speciaal ontwikkeld voor voedsel, waarbij een perfectie conditie van je bestelling wordt gegarandeerd! Je bestelling wordt aan het eind van de ochtend bij ons opgehaald en dezelfde avond nog geleverd. Het pakket is dus minder dan 12 uur onderweg. Bij ons gaat het vlees in een door de universiteit van Wageningen ontworpen isolatiedoos die beter isoleert dan welke andere EPS-doos dan ook. Er wordt koeling toegevoegd en de doos wordt verzegeld. De chauffeur haalt de bestelling eruit bij aflevering en neemt de doos en ijselementen mee terug, dus dit systeem is ook nog eens veel beter voor het milieu.

 

 

U heeft de keuze uit diverse manieren van levering:

- Verzending met Foodnetwerk Nederland

- Verzending met met PostNL naar Belgie (levering in overleg)

- Afhalen in Ter Aar

- Verzending via PostNL; dit kan op verzoek worden geregeld voor o.a. de Waddeneilanden en de Kaag.

- Verzending met PostNL en UPS naar Duitsland

 

Kosten van de verzending

Foodnetwerk Nederland en PostNL

Tot 35 euro: € 9,95

Van 35 tot 60 euro: € 5,95

Vanaf 60 euro: gratis

PostNL België

Tot 35 euro: € 14,95

Van 35 tot 100 euro: € 9,95

Vanaf 100 euro: gratis

PostNL/UPS Duitsland

Tot 200 euro: € 25,-

Vanaf 200 euro: gratis

Foodnetwerk avondlevering                                                                                                                       

Samen met PostNL hebben we de oplossing gevonden om uw vlees en aanverwante artikelen in perfecte conditie bij u thuis te bezorgen; Foodnetwerk. Op dinsdag, donderdag en vrijdag wordt uw pakket tussen 17:00 en 22:00 uur geleverd. Dit kan alleen op een privéadres. De producten worden in een herbruikbare koelbox, voorzien van ijselementen, door ons verzonden. U ontvangt dus geen koelbox meer. 's Ochtends krijgt u rond 9:00 uur bericht hoe laat de chauffeur er zal zijn.

Het is heel belangrijk dat u op het moment van levering thuis bent. U ontvangt een dag van tevoren een tijdsvenster van 1 uur waarbinnen uw pakket wordt geleverd. U ontvangt ook een e-mail met daarin inloggegevens om uw pakket online te volgen. Op de middag van de afleverdag ontvangt u per mail nog een update van Foodnetwerk. Zorg er voor dat u ook thuis bent op het moment van aflevering. Informeer eventueel uw buren mocht u problemen voorzien. Foodnetwerk zal dan bij afwezigheid proberen het pakket bij uw buren af te leveren. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn wordt u telefonisch ook nog benaderd om een alternatief te bespreken.

Mocht het pakket niet afgeleverd kunnen worden gaat het pakket mee terug. Er wordt dan de eerstvolgende leverdag nageleverd. De pakketten worden opgeslagen in een speicale Beef&Steak vriezer bij het sorteercentrum. De inhoud van uw pakket zal dus perfect geconditioneerd blijven. Als de oorzaak van het niet aanleveren ligt bij het Foodnetwerk wordt er kosteloos nageleverd.Als de fout bij u zelf ligt kan PostNL extra kosten in rekening brengen.

Wij bieden het Foodnetwerk aan op 3 verschillende dagen. Hieronder vindt u het afleverschema voor het Foodnetwerk.

Nederland:

Levering                                            Bestellen vóór:

Dinsdagavond                                   Maandag 16:00 uur

Donderdagavond                              Woensdag 16:00 uur

Vrijdagavond                                     Donderdag 16:00 uur

België:

Levering                                            Bestellen vóór:

Woensdag*                                        Dinsdag vóór 12:00 uur

*Levering vindt overdag plaats. Een tijdstip van levering is vooraf niet af te spreken. Levering kan 1 dag later plaatsvinden.

 

PostNL pakketdienst voor Belgie, de Waddeneilanden en Kaageiland

De reguliere pakketpost van PostNL bezorgt voor ons de pakketten bestemd voor Belgie, de Waddeneilanden en de Kaag. Deze pakkettenworden in speciale EPS-verpakkingen ingepakt met ijselementen die het pakket 24 uur op temperatuur houden. We kunnen via deze verzendmethode niet garanderen dat de diepgevroren producten ook diepgevroren bij u aankomen. De levering kan wel een dag later plaatsvinden.

Pakketten bestemd voor Belgie, de Waddeneilanden en de Kaag kunnen op iedere dag van de week worden verzonden. De pakketten worden dan normaal gesproken de dag erna afgeleverd. Informeer via 0172-577147 naar de mogelijkheden.


Levering op een andere dag

U kunt tijdens de bestelprocedure er ook kiezen om uw pakket op een later tijdstip af te laten leveren. Zeker als u een etentje heeft gepland en u heeft niet voldoende koel- en/of vriesruimte is dit een handige optie. Hou wel rekening met ongeveer 24 uur tot 48 uur om uw producten te ontdooien.

 
Afhalen bij Beef&Steak

Uw bestelling kan worden afgehaald in Ter Aar op werkdagen van 09:00 tot 17:30. Op zaterdag tussen 9:00 en 15:00 uur. De bestelling staat klaar als deze via de website is besteld. Ons afhaaladres is:

Stobbeweg 15
2461 EX
Ter Aar

Duurzaamheid

Beef&Steak online slagerij maakt zich hard voor duurzaamheid. In plaats van bezorging waarbij vele kilometers moet worden gereden speciaal naar uw adres, versturen wij bestellingen met PostNL, zij komen immers toch bij u in de buurt. Daarbij streven we naar minimaal gebruik van verpakkingen. Verzending via het Foodnetwerk is het beste voor het milieu. Het verpakkingsmateriaal en de ijselementen worden immers hergebruikt.

Retour- en teruggavebeleid  

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. Dit geldt niet voor bederfelijke waar zoals vlees en vis. Retourneren is in dat geval niet mogelijk.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht en bij overige vragen omtrent de aflevering van uw pakket, kunt u contact met ons opnemen via info@beefensteak.nl of telefonisch via 0172-577147.


Het plannen van uw levering
We bevelen aan om te laten bezorgen minstens een dag voordat u het vlees wilt gebruiken (voor een etentje of een barbecue), of eerder als u het vlees in de vriezer wil bewaren.

Shop-in-shop locaties

Heb je geen zin om te wachten op je pakket? Kies dan voor één van onze shop-in-shop locaties waar een basisassortiment van ons vlees te koop is:

 

De Broodjesshop, Hoofddorp, Hoofdweg 662

Tuincentrum Osdorp, Amsterdam, Osdorperweg 247

WorldWideWIne, Weesp, Nieuwstad 18-20

Rating: 0, gebaseerd op 13921 beoordelingen.