•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Veelgestelde vragen

We proberen alles zo duidelijk mogelijk voor u op de website te krijgen, maar soms is het makkelijk om de meest voorkomende vragen in een handig overzicht te zetten. Hieronder kunt u de meest gestelde vragen vinden. Mocht uw vraag er toch niet tussen zitten kunt u deze natuurlijk altijd mailen naar info@beefensteak.nl

Worden de producten vers of diepgevroren geleverd?

Wij leveren alles diepgevroren bij u aan, behalve als dit explicet bij het product staat aangegeven. Mocht u toch iets vers in huis willen krijgen, kunt u dit altijd telefonisch navragen. Wij zullen dan kijken of er mogelijkheden zijn.

De vacuümverpakking is niet meer intact, wat nu?

Als een product diepgevroren is, kunnen er scherpe randen ontstaan. De scherpe randen kunnen tijdens het transport andere verpakkingen of zichzelf, lek prikken. Dit is helaas niet te voorkomen, wij zorgen er wel voor dat alles goed vacuum is verzonden. Het heeft echter geen invloed op de kwaliteit als een verpakking lek raakt. We raden aan om het in huishoudfolie in te pakken als u het nog voor langere tijd wilt bewaren. Hou er wel rekenig mee dat bij het ontdooien er vleessappen makkelijker uit kunnen lopen.

Kan ik reeds ontdooid vlees nog invriezen?

Zodra vlees of vis is ontdooid, raden wij aan dit binnen 5 dagen te consumeren. Opnieuw invriezen is niet mogelijk als een product helemaal ontdooid is en boven de 7 graden (bij kip 4 graden) Celsius is geweest.

Wat kan ik doen met de ontvangen verpakkingen?

De omdoos en de isolatiematten kunt u gemakkelijk opvouwen en via het oud-papier afvoeren. De gebruikte gelpacks kunt u natuurlijk hergebruiken. Als u deze niet kunt gebruiken, kunt u deze legen in de gootsteen en de rest van de verpakking ook via het oud-papier afvoeren. De inhoud van de gelpacks is 100% natuurlijk. De koeltassen kunt u natuurlijk ook op allerlei manieren hergebruiken. Zo zijn het erg fijne boodschapentassen of kunnen dienen als koeltas tijdens een dagje strand. Mocht u deze tassen willen inleveren kan dat ook natuurlijk. Dit kan alle dagen in onze winkel in Ter Aar. Woont u te ver weg? Dan kunt u bij 15 tassen ons een bericht sturen. Wij zorgen dan voor een verzendlabel zodat u deze gratis naar ons kunt retourneren.

Wat zijn de openingstijden van Beef&Steak?

De normale openingstijden van de afhaallocatie in Ter Aar zijn:

Maandag tot en met vrijdag: 09:00 - 17:30

Zaterdag: 09:00 - 15:00 

Wat is het adres van de winkel van Beef&Steak?

Ons adres:

Stobbeweg 15

Ter Aar

Waar is de workshoplocatie van Beef&Steak?

Westkanaalweg 68

Ter Aar

(Parkeren kunt u aan het einde van de oprit, achter de overkapping)

Wat zijn de openingstijden van de shop-in-shops van Beef&Steak?

De Broodjesshop, Hoofddorp

Hoofdweg 662

Hoofddorp

Maandag t/m vrijdag: 07:00 - 19:00

Zaterdag: 08:00 - 19:00

Zondag: 09:00 - 18:00

 

Tuincentrum Osdorp, Amsterdam

Osdorperweg 247

Amsterdam-Osdorp

Maandag tot en met zaterdag: 09:30 - 18:00

Zondag: 12:00 - 17:00

 

 

 

 

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.