•  
  Vandaag besteld, dinsdagavond geleverd.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
Aberdeen Angus Aged

Aberdeen Angus Aged

(1) Review (s) |

Aberdeen Angus Aged

Angus vlees

Angus vlees is een fijndradig vlees met een rode kleur. Na het braden is het vlees nog steeds zacht en sappig en heeft het een heerlijke, karakteristieke smaak. Op beefensteak.nl vindt u smakelijke soorten Angus vlees.

Lekker eten

Bent u ook zo verzot op een lekker stuk Angus vlees? Op beefensteak.nl vindt u diverse heerlijke stukken van het Aberdeen Angus rund. De pure rundvleesburger van de Schotse Aberdeen Angus is één van onze absolute bestsellers. Maar we hebben natuurlijk veel meer te bieden. Ook voor een lekker staartstuk (misschien wel het lekkerste stuk!) of voor een heerlijk ribstuk zit u goed op deze site. Met de zoekfunctie zoekt u eenvoudig welke soorten Angus vlees u nog meer bij ons kunt krijgen. Eet smakelijk!

Herkomst

Direct van onze Schotse leverancier, geliefd om zijn beroemde Angus rundvlees. Zij mogen de officiële titel 'Direct from the highlands' voeren. Grasgevoed op de Schotse Hooglanden. De boerderijen die de runderen houden  bevinden zich in het Cairngorm National Park, in het hart van de Schotse Hooglanden.

Aberdeen Angus is de originele naam van het ras uit Schotland, van de graafschappen Aberdeenshire en Angus. Dit oorspronkelijke ras is ook bekend als Black Angus met een eigen stamboek in de USA. De steakkwaliteit van de Angus is de beste ervaring voor de ‘beef-eater’ van vandaag. De combinatie van smaak, textuur, mix van smaken, kleur, vorm en geur is zodanig gebalanceerd dat geen enkel stukje rundvlees kan concurreren met een Aberdeen Angus steak.

Wie gebruiken het vlees?

Driesterren restaurant 'The Waterside Inn' is een trouwe klant van het Angus rundvlees van onze Schotse boeren en hebben naar eigen zeggen "Yet to find better quality Beef". Ook het dierenwelzijn is in acht genomen. Het Aberdeen Angus rundvlees is afkomstig van dieren die op de hooglanden hebben kunnen grazen, bij boerderijen in de buurt van onze leverancier.

Het Aberdeen Angus ras (zie ook Black Angus of Red Angus) is wereldwijd beroemd om zijn fantastische kwaliteit rundvlees. Het Aberdeen Angus rundvlees wordt gebruikt door chefs overal om zijn prachtige kleur, marmering van vet door de spier voor smaak en malsheid.

De beste steakrestaurants maken gebruik van Angus vlees en ook sterrenrestaurants kiezen vaak voor deze kwaliteit. BBC TV-chef Antony Worrell Thompson gebruikt Aberdeen Angus rundvlees in zijn zes restaurants.

Contact

Wenst u graag wat meer informatie? Of hebt u nog vragen? Wij horen het graag van u. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0172-577147. U kunt ons ook mailen. U kunt uw bericht sturen naar info@beefensteak.nl.

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.1, gebaseerd op 11642 beoordelingen.