•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Barbecue pakket

Barbecue pakket

Als u een barbecue gaat houden dan kunt u natuurlijk naar de winkel gaan om daar uw vlees te halen, maar u kunt ook een compleet barbecue pakket bestellen bij Beef&Steak. Het is toch ideaal wanneer u van kwaliteitsvlees kunt genieten dat én van uitstekende kwaliteit is, én het is weer eens iets anders dan de vertrouwde speklap. Bij Beef&Steak kunt u een compleet pakket eenvoudig zelf samenstellen.

Probeer het lekkerste barbecue pakket zelf

Voor een uitstekende barbecue hoeft u dankzij Beef&Steak uw deur niet meer uit! Alleen om te barbecueën dan. Als u nog vragen of speciale wensen heeft, dan horen wij dat uiteraard graag van u. Barbecues zijn natuurlijk het leukst wanneer ze spontaan georganiseerd worden. Bij Beef&Steak spelen wij daar graag op in. Wilt u morgen met vrienden of familie barbecueën? Dat is geen probleem! Wanneer u uw barbecue pakket voor 16.00 uur bestelt, heeft u het de volgende dag al in huis

Uw barbecue pakket al de volgende dag in huis

Bestelt u een barbecue pakket van €60,- of meer? Dan is de verzending gratis. Op onze website kunt u al onze pakketten terugvinden en meteen uw bestelling plaatsen. Probeer ook eens een van onze vleespakketten en ga voor een maximale smaaksensatie. En zijn er van uw kant nog onduidelijkheden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kunt u doen door te bellen met het telefoonnummer 0172-577 147.

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13918 beoordelingen.