•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Pakketten

Online Slager

Beef & Steak is de online slager waar allerlei soorten vlees in een eenvoudig overzicht aangeboden worden. Met een simpele druk op de knop verplaatst u de gewenste producten naar het winkelwagentje en daarna kunt u veilig afrekenen. En als u voor 17.00u een bestelling plaatst, heeft u het vlees de volgende dag al in huis! Zo kunt u gemakkelijk uw BBQ vlees bestellen bij ons als online keurslager en gemakkelijk thuisbezorgd krijgen! Geen rompslomp meer binnen de winkel of de slager, bestel nu uw vlees online vanuit uw luie stoel!

Gemakkelijk uw BBQ vlees thuisbezorgd bij dé online slager!

Beef & Steak is een bourgondische online slager. Het begon ooit allemaal in een restaurant in Zuid-Afrika, waar het vlees zo fantastische smaakte dat Jan Faber en Matthijs van der Pijl zich afvroegen waarom al dat heerlijke, bourgondische vlees niet op een eenvoudige wijze in Nederland aangeboden werd. Dat is hoe Beef & Steak, uw online slager, is geboren. In de loop der jaren hebben we al vele klanten blij kunnen maken. Zo hebben veel consumenten gekozen om hun BBQ vlees bij ons als online keurslager te bestellen en thuisbezorgd te laten krijgen.

Toppers uit ons assortiment

Natuurlijk willen wij u ook graag even wijzen op toppers uit ons assortiment, zoals het vlees van de Angus en heerlijke Picanha. Eigenlijk is al het rund en barbecuevlees aan te raden! Welk vlees u uiteindelijk ook kiest, met vlees van Beef & Steak is het altijd smullen geblazen! Zo kunt u gemakkelijk uw BBQ vlees thuisbezorgd krijgen, na het bestellen bij onze online slager.

Wilt u meer weten over onze diverse mogelijkheden?

Wilt u meer weten over Beef & Steak, dé online slager, of over onze producten en diensten? Wij helpen u graag.  Wij vertellen u over de diverse mogelijkheden, denk hierbij aan bijvoorbeeld het thuisbezorgd krijgen of het bestellen van ons BBQ vlees. Wij zijn niet te onderscheiden van de keurslager! Voor meer informatie belt u naar het nummer 0172-577147. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@beefensteak.nl.http://beefensteak.nl/onlineslager

Rating: 9.2, gebaseerd op 13918 beoordelingen.