•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.

Beef & Steak

Spareribs volgens de 3-2-1 methode

Als je spareribs maakt doe je dat bij voorkeur met ongegaard vlees. Laat de voorgekookte spareribs...

Lees meer
Het geheim van pulled pork

Het geheim van pulled pork is dat je soort draadjesvlees maakt van varkensschouder door het heel lan...

Lees meer
Hoe een bbq workshop een barbecueër van je maakt

Ton was al enthousiast over barbecueën maar na het volgen van de Ribs&Chicken 101 workshop kree...

Lees meer
Zelf dry aged vlees maken

'Dry Aged' zie je wel eens voorbij komen als aanbeveling bij rundvlees. Kun je dat ook zelf maken?...

Lees meer
Het staartstuk

Staartstuk is de Nederlandse benaming voor de picanha. In het verlengde van de lende, zo tegen de st...

Lees meer
Iberico bellota kwaliteit

Je hebt Iberico en je hebt Iberico Bellota. Iberico Bellota mag alleen Bellota heten als het aan str...

Lees meer
Picanha op de BBQ

Organiseer je binnenkort een picanha bbq? Dan hebben we een paar tips voor je om optimaal te geniete...

Lees meer
Welk vlees gebruik je voor erwtensoep?

Voor een lekkere erwtensoep gebruik je een mooi stukje varkensvlees met bot. Dat geeft gewoon extra ...

Lees meer
Het geheim van Pig Wings

Wie zei dat varkens niet kunnen vliegen? Pig Wings is het nieuwe kluiven en deze keer is het geen ki...

Lees meer
Vier gangen kerstrecept met picanha

Dit recept werd vorig jaar heel goed ontvangen. 'Spectaculair kerstdiner', was het oordeel van Koken...

Lees meer

1-10 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2