•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.

Beef & Steak

Kelly Bronze kalkoen

De Kelly Bronze kalkoen is echt iets bijzonders. De familie Kelly uit Essex is inmiddels beroemd o...

Lees meer
Wat is nou het lekkerste vlees?

Wanneer is vlees op zijn best? Die vraag stelden we ons al toen we met Beef&Steak begonnen. De z...

Lees meer
Beef&Steak lanceert BBQ-ijs

Via foodnetwerk door heel Nederland geleverd 10 augustus 2017 - Online slagerij Beef&Steak en i...

Lees meer
Spareribs volgens de 3-2-1 methode

Als je spareribs maakt doe je dat bij voorkeur met ongegaard vlees. Laat de voorgekookte spareribs...

Lees meer
Het geheim van pulled pork

Het geheim van pulled pork is dat je soort draadjesvlees maakt van varkensschouder door het heel lan...

Lees meer
Hoe een bbq workshop een barbecueër van je maakt

Ton was al enthousiast over barbecueën maar na het volgen van de Ribs&Chicken 101 workshop kree...

Lees meer
Zelf dry aged vlees maken

'Dry Aged' zie je wel eens voorbij komen als aanbeveling bij rundvlees. Kun je dat ook zelf maken?...

Lees meer
Het staartstuk

Staartstuk is de Nederlandse benaming voor de picanha. In het verlengde van de lende, zo tegen de st...

Lees meer
Iberico bellota kwaliteit

Je hebt Iberico en je hebt Iberico Bellota. Iberico Bellota mag alleen Bellota heten als het aan str...

Lees meer

1-9 of 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3